28,99
Uitverkocht

Octofiber Bronze 1.75 mm filament is nu al een klassieker met een magische look, vooral wanneer het bij hoge resolutie (0.1-0.15 mm) wordt geprint. Overtuig jezelf: behalve het geweldige bronseffect, krijg je ook alle voordelen van het merk Octofiber, zoals een excellente tolerantie, en de typische Octofiber box.  

 

Printer compatibiliteit

Dit 1.75 mm filament is geschikt voor de meeste 1.75 mm 3D-printers. Het werd getest op heel wat verschillende toestellen: delta printers, repraps en Felix om er enkele te nemen. Elk met verschillende (dual) hotends, en nozzle diameters. Octofiber filament kan gebruikt worden met The Micro 3D-printer.

Printing richtlijnen

Onderstaande parameters vormen een veilige basis om goede printresultaten te bereiken, maar zijn misschien niet optimaal voor jouw printer. Delta printers kunnen bijvoorbeeld een veel hogere printsnelheid bereiken dan een direct drive printer.

Printer instellingen

  • Printsnelheid: 30-60 mm/s
  • Temperatuur printbed (indien gebruikt): 55 °C
  • Nozzle temperatuur: 210 °C (The Micro 3D-printer: 215 °C)

Gebruik deze waarden als een startpunt. Optimale waarden voor jouw printer kunnen hiervan afwijken, afhankelijk van parameters als nozzle diameter, printsnelheid, en laagdikte, om er enkele te noemen. 

Printbed adhesie
Er zijn verschillende mogelijke strategieën om Octofiber PLA goed aan je printbed te laten hechten: glas, blauwe schilderstape, lijmstick, haarspray, of speciale 3D printing stickers. Welke optie je ook kiest, een verwarmd printbed is niet noodzakelijk om Octofiber PLA te laten hechten, maar het zal de bedadhesie vergemakkelijken.

Productinfo

Alle technische details vind je in de Octofiber PLA Technical Datasheet.

Deel via
Facebook
Deel via
Twitter
Deel via
Google+
Deel via
Pinterest
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten